Beyşehir Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Bölgemizdeki tüm resmi ve özel kurumlar içinde gıpta ile gösterilen, insanların eğitimle ilgili tüm beklentilerini karşılayan, severek ve beğenilerek gelinen, çalışanların gayretli, azimli ve güler yüzlü olduğu, bina, altyapı ve donanımsal olarak yeterli, çalışma ve faaliyetlerinin nicelik ve niteliği daima bir önceki yıldan ileri, bulunduğu coğrafyanın güzellikleri ve sunduğu fırsatların farkında olan ve bunlardan azami derecede yararlanan, salt başarı odaklı değil, gayret ve emek odaklı çalışarak hizmet veren bir kurum olmak.

Misyon: Öğrenmenin hayat boyu devam ettiği bilinci içinde, kişisel gelişim ve meslek edindirme hedefiyle, öğrenmeyi ve öğretmeyi eğlenceli hâle getirerek, 7’den 70’e her yaş grubu ve seviyedeki insana, uygun olan her mekânda ve her çeşit ilgi ve isteğe uygun eğitim faaliyetleri düzenleyerek, kendisine, ailesine, yaşadığı topluma ve ülkesine faydalı olan ve üreten bireyler yetiştirme anlayışıyla çalışmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Uygun Bilgi Bulunmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Uygun Bilgi Bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Uygun Bilgi Bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Uygun Bilgi Bulunmamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Uygun Bilgi Bulunmamaktadır.
Proje Çalışmaları: "Yöresel Yemek Kitabı" projemiz tamamlanarak kitabı basılmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yok.
Kontenjan Bilgileri: Uygun Bilgi Bulunmamaktadır.

WEB - https://beysehirhem.meb.k12.tr

Adres - Evsat Mahallesi 40615 Sk No25 42700 Beyşehir/KONYA

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Örgün Eğitim şeklindedir.

Yerleşim Yeri - Adres: Evsat Mh. Atamanlar Sk. No:19 (42700) Beyşehir / KONYA

Adres - Evsat Mahallesi 40615 Sk No25 42700 Beyşehir/KONYA

Ulaşım Şehir içi ulaşımı olarak Merkezimiz Halk otobüsü güzergahında bulunmamasına rağmen otobüs durağının mesafesi çok yakındır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya İl Merkezine 90 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 350 metre mesafede yer almaktadır.